VitaalDigitaal is het nieuwe thema van de Nationale Vitaliteitsweeek van 2020 welke wederom de laatste week van September plaats zal vinden.

In verband met alle Corona-onzekerheid en de wens van veel bedrijven om een vitaliteitsweek online aan te bieden zijn we op dit #VitaalDigitaal thema gekomen.

Afgelopen maanden zijn we in een hele korte tijd overgestapt op een totaal andere manier van werken. Hoe blijf je vitaal in deze digitale tijd? Daar willen we met de Nationale Vitaliteitsweek aan meehelpen door jou te inspireren met verhalen van experts op dit gebied.

5 dagen inspiratie
Daarom organiseren wij dit jaar de Digitale Nationale Vitaliteitsweek van maandag 21 september tot en met vrijdag 27 september. Tijdens deze virtuele vitaliteitsweek zullen er de hele week diverse webinars en online lezingen worden georganiseerd. Je kan het programma voor deze week helemaal zelf samenstellen en deelnemen aan de onderwerpen die jij interessant vindt.

Zelf een online vitaliteitsweek organiseren?
Ben je van plan om binnen jouw bedrijf zelf een vitaliteitsweek online te organiseren, maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken. Neem gerust conact met ons op voor ondersteuning, ideeën, tips of concrete invulling voor jullie programma!

Nationale Vitaliteitsweek

Author Nationale Vitaliteitsweek

More posts by Nationale Vitaliteitsweek

Leave a Reply