Skip to content
Menu

Tips om een online vitaliteitsweek of -dag te verzorgen

Zelf een online Vitaliteitsweek of –dag bij je eigen organisatie organiseren? Met dit handige stappenplan kan je zelf direct aan de slag! Hoe verzorg je een virtuele vitaliteitsweek? Wat biedt je aan? Hoe zorg je ervoor dat mensen ook digitaal letterlijk en figuurlijk in beweging komen?

Ondersteuning nodig? Vitalogisch organiseert met veel passie, energie en plezier een online vitaliteitsweek of vitaliteitsdag op maat in jullie organisatie! Qua aanbod kunnen we je in ieder geval alvast op voorsprong zetten via de online Vitacademie en het Fit & Gezond pakket. Hiermee kan je eenvoudig voor alle medewerkers een energieke leeromgeving aanbieden. In dit online leerplatform vind je een aanbod van meer dan 90 online trainingen, gericht op Vitaliteit, Werkgeluk & Duurzame Inzetbaarheid die je direct in kan zetten tijdens een virtuele vitaliteitsweek.

online-vitacademieEnkele voorbeelden van vitaliteitsactiviteiten tijdens een online vitaliteitsweek die verzorgd kunnen worden door Vitalogisch:

  • Digitale dagstarts
  • E-learnings
  • Webinars
  • Online workshops
  • Podcasts
  • Online energizers
  • Online coaching
  • Et cetera

Het voordeel van een online vitaliteitsweek is dat medewerkers in eigen tijd en eigen tempo aan de slag kunnen met het werken aan de vitaliteit. De focus ligt op bewustwording en ervaren wat het effect is van het gevoel van meer vitaliteit. Het uiteindelijke doel is dat je na deze week zelf de regie neemt over je eigen vitaliteit.

Kijk ook regelmatig op de kalender, deze wordt in de weken in aanloop naar de Nationale Vitaliteitsweek dagelijks gevuld door externe partijen die een (online) initiatief hebben ergens in het land. Verbind je of laat je inspireren voor je eigen (virtuele) vitaliteitsweek!

Zelf een vitaliteitsweek organiseren
Zelf een online vitaliteitsweek organiseren is op zich prima te doen, maar het vergt wel wat werk en organisatie. Met dit handige stappenplan kan je zelf direct aan de slag. Wenst u een advies of ontzorging, neem vrijblijvend contact met ons op wij bieden u graag ondersteuning bij het organiseren van een week lang vitaliteit bij u in het bedrijf.

Programma

Elk jaar, de laatste week van September in heel Nederland, een week lang aandacht voor vitaliteit en werkgeluk

9e editie 2023 – WEEK 39

Goed doel

De Nationale Vitaliteitsweek is verbonden aan een goed doel. Dit jaar hebben we de samenwerking gezocht met Mindus. De netto opbrengst van de kaartverkoop van de Nationale Vitaliteitsweek schenken we dit jaar aan Mindus.

Ambassadeur

Als ambassadeur draag je de Nationale Vitaliteitsweek een warm hart toe en laten jullie als werkgever / ondernemer zien dat je actief bezig bent om een vitaal bedrijf te worden en te blijven.

Nationale Vitaliteitsweek geïnitieerd door:

Onze fans: