Tips om een vitaliteitsweek online te verzorgen

 

Dit jaar (2020) een digitale vitaliteitsweek? Grote kans dat door de Coronamaatregelen het verzorgen van een vitaliteitsweek online zal moeten plaatsvinden. Ben je op zoek naar tips om een vitaliteitsweek online te verzorgen?

Wij zijn achter de schermen bezig met het schrijven van een whitepaper waarmee je zelf een digitale vitaliteitsweek organiseert: Hoe verzorg je een virtuele vitaliteitsweek? Wat biedt je aan? Hoe zorg je ervoor dat mensen ook digitaal letterlijk en figuurlijk in beweging komen?

Qua aanbod kunnen we je iig alvast op voorsprong zetten via de online Vitacademie en het Fit & Gezond pakket. Hiermee kan je eenvoudig voor alle medewerkers een energieke leeromgeving aanbieden. In dit online leerplatform vind je een aanbod van meer dan 90 online trainingen, gericht op Vitaliteit, Werkgeluk & Duurzame Inzetbaarheid die je direct in kan zetten tijdens een virtuele vitaliteitsweek.

Een mooie mix van:

  • E-LEARNING
  • WEBINARS
  • ESSENTIALS
  • PODCASTS

zodat jullie medewerkers in eigen tijd en eigen tempo aan de slag kunnen met het werken aan de vitaliteit.

Houd deze pagina in de gaten voor de aankomende whitepaper: ‘Een digitale vitaliteitsweek organiseren.’ Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft wanneer deze gereed is en je direct zelf aan de slag kan met het verzorgen van een virtuele vitaliteitsweek.

Kijk ook regelematig op de kalender, deze in de weken in aanloop naar de Nationale Vitaliteitsweek dagelijks gevuld door externe partijen die een (online) initiatief hebben ergens in het land. Verbind of laat je inspireren voor je eigen (virtuele) vitaliteitsweek.