Skip to content
Menu

Een week lang aandacht voor vitaliteit

Online Vitaliteitsweek

Meedoen aan de Nationale Vitaliteitsweek 2023 met Vitalogisch en EnergyPlatform betekent een all-in programma en activatie campagne.

Zodra je EnergyPlatform laat weten dat je geïnteresseerd bent in hun online vitaliteitsweek word je gekoppeld aan een persoonlijke customer succes manager. Tijdens een opstart gesprek van +- 45 minuten worden alle praktische zaken met elkaar besproken. Er zijn slechts enkele zaken die je intern zelf moet regelen en de rest doet EnergyPlatform. Na het gesprek gaan ze aan de slag om een activatie campagne voor jullie klaar te maken (video, drukwerk, mail) en de EnergyPlatform omgeving in te richten voor jullie medewerkers. Er wordt een tweede korte meeting ingepland waarin alles kort wordt doorgenomen. Bij akkoord gaat de communicatie richting de medewerkers van start.

 

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek komen vijf thema’s aan bod verdeeld over de vijf doordeweekse dagen. Ieder dag wordt een ander thema behandeld. Medewerkers kunnen op vijf verschillende tijdstippen op de dag meedoen aan live webinars (09.00, 11.00, 13.00, 15.00 en 20.00 uur) met onze specialisten en topsporters. Naast de live momenten is er op iedere thema een EnergyBooster en in de academy staan verschillende interessante podcasten, video’s en artikelen van de thema’s die aan bod komen. De hele week worden verschillende metingen gedaan en de resultaten hiervan ontvangen jullie na de vitaliteitsweek van EnergyPlatform in een overzichtelijke pdf. Na afloop van de Nationale Vitaliteitsweek blijft de omgeving nog twee weken beschikbaar voor alle medewerkers om de live momenten korte variant terug te kijken, de EnergyBoosters te maken en houden zij toegang tot de academy.

Geïnteresseerd? Klik op de button, en stuur EnergyPlatform een mail dat je aan de slag wilt. Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op! Of neem een kijkje op de site van EnergyPlatform. 

 

Energyplatform factsheet

Nationale Vitaliteitsweek geïnitieerd door:

Onze fans: