Mee doen aan de Nationale Vitaliteitsweek is laagdrempelig en kan heel eenvoudig op verschillende manieren. Er is een aantal varianten, sommige zijn kosteloos en voor andere wordt een vergoeding gevraagd waarmee we Spieren voor Spieren financieel kunnen ondersteunen.

Organiseer zelf een activiteit of bedrijfsbezoek
Organiseer tijdens de Nationale Vitaliteitsweek zelf een leuke activiteit rondom vitaliteit. Dat kan bijvoorbeeld een inspiratieworkshop, plankchallenge, of een work-life training zijn. Is jouw organisatie al volop bezig met vitaliteit en wil je jullie ‘best practice’ delen? Stel dan je deuren open en organiseer een bedrijfsbezoek, om zo ook anderen te inspireren. Meld jouw vitaliteitsactiviteit gratis aan op onze vitaliteitskalender zodat iedereen kan zien welke activiteiten er ondernomen worden om 82% van werkend Nederland vitaal en verbonden te krijgen. Weet je niet waar je moet beginnen download dan deze gratis whitepaper ‘In 5 eenvoudige stappen een vitaliteitsweek of -dag organiseren.’

Onderteken het Vitaliteit Manifest!
Hiermee geef je aan dat je vitaliteit belangrijk vindt en sluit je je aan bij de groeiende groep mensen en organisaties die het belang van vitaliteit onderstreept en bereid is om daar eerst energie in te stoppen om er vervolgens energie van te krijgen. Energie werkt aanstekelijk, onderteken de intentieverklaring.

Vul de VitaScan in!
Wil je weten hoe het met jouw vitaliteit, of met de vitaliteit binnen jouw team of organisatie is gesteld? Neem vijf minuten de tijd om de 20 vragen van de VitaScan in te vullen. De VitaScan geeft je direct inzicht in jouw energiecadans op de vijf verschillende onderdelen van de vitaltiteitsschijf. De score geeft je een goed inzicht waar je aandacht naar toe mag. Vul de VitaScan gratis in.

Neem deel aan het programma van de Nationale Vitaliteitsweek

 

ringen-vitaal-digitaal

Elke dag is er inspirerend webinar waar je aan deel kan nemen. Hiervoor geldt een vergoeding/donatie van € 20,-* (excl. btw) voor deelname aan één webinar of € 80,-* (excl. btw) aan alle webinars gedurende de gehele week, dus 5 webinars. Bestel hier je Ticket. Als organisatie kun je er ook voor kiezen ambassadeur te worden waarmee je ook direct toegang krijgt voor een aantal medewerkers aan het volledige programma of zelfs één fysieke workshop bij jullie op locatie.
*Volledige opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren

Word fan of ambassadeur
Hiermee laat je als werkgever zien dat je actief bezig bent om een vitaal bedrijf te worden en te blijven. Ook kun je jouw bedrijf in de spotlights zetten door het verzorgen van een filmpje om een van de vijf dagen mee af te sluiten.

fan-nationale-vitaliteitsweek

Fan van de Nationale Vitaliteitsweek: € 100,-

Draag je de Nationale Vitaliteitsweek een warm hart toe, word dan onze fan.

 • Je ontvangt één weekpas waarmee je toegang hebt tot alle webinars t.w.v. € 100,-
 • En toegang tot logo en banners van de Nationale Vitaliteitsweek voor gebruik op eigen website en social media kanalen.

brons-sponsorpakket

Ambassadeur Brons € 250,-

 • Vernoeming op de website van de Nationale Vitaliteitsweek van de bedrijfsnaam (zonder logo)
 • Je ontvangt twee maal een weekpas waarmee je toegang hebt tot alle vijf webinars voor twee personen t.w.v.  € 200,-
 • En toegang tot logo en banners van de Nationale Vitaliteitsweek voor gebruik op eigen website en social media kanalen.

zilver-sponsorpakket

Ambassadeur Zilver € 500,-

 • Vernoeming op de website van de Nationale Vitaliteitsweek van de bedrijfsnaam met (klein) logo
 • Je ontvangt 5 maal een weekpas waarmee je toegang hebt tot alle vijf webinars voor vijf personen t.w.v. € 500,-
 • En toegang tot logo en banners van de Nationale Vitaliteitsweek voor gebruik op eigen website en social media kanalen.

goud-sponsorpakket

Ambassadeur Goud € 1.475,-

 • Vernoeming op de site met (groot) logo van jullie bedrijf
 • Je ontvangt 5 maal een weekpas waarmee je toegang hebt tot alle webinars voor vijf personen t.w.v. € 500,-
 • Je ontvangt 1 maal een fysieke workshop op jullie eigen locatie in NL t.w.v. € 975,-
 • Je krijgt een interview/bericht op de website van de Nationale Vitaliteitsweek over jouw organisatie, waarom jullie de Nationale Vitaliteitsweek ondersteunen. Deze wordt uiteraard ook via onze sociale media en nieuwsbrief gedeeld.
 • En toegang tot logo en banners van de Nationale Vitaliteitsweek voor gebruik op eigen website en social media kanalen.

De prijzen zijn exclusief b.t.w. (*Opbrengsten uit Nationale Vitaliteitsweek 2021 gaan naar Spieren voor Spieren)

Door ambassadeur te worden laat je aan medewerkers en klanten zien dat je van vitaliteit een prioriteit maakt!

Specifieke wensen? Word dan Platinum Ambassadeur á € n.t.b. (prijs hiervoor zal in verband met maatwerk in overleg worden bepaald)

Ben je geïnteresseerd om ambassadeur of fan te worden? Laat het ons weten via het contactformulier of mail rechtstreeks naar info@nationalevitaliteitsweek.nl