De interne communicatie is een belangrijk onderdeel om van een vitaliteitsweek een succes te maken. Bijgevoegd een impressie met enkele onderdelen uit een ‘plug & play’ communicatiepakket. Met dit pakket maak je impact, breng je de dialoog op gang en zet je mensen letterlijk en figuurlijk in beweging!

In het pakket zit o.a. :

 • ENTREE – enkele items
  High Five energyhand voor CEO
  NVW Beachflags voor de ingang
  Diverse inspirerende posters door het gebouw
 • BALIE – enkele items
  Flyers (leuke wist u datjes) – A4
  We(c)kpotten + 25 kaartensets per dag
 • DIVERSEN – ‘guerilla’ items
  NVW Stickers traptrede
  NVW Afzettape
  NVW Plakband

Vitalogie kalender
Met de vitaliteitsschijf van vijf als basis staat op elke dag een ander thema centraal om duidelijk te maken dat vitaliteit echt niet alleen over gezond eten en meer bewegen gaat. Juist de mentale, contextuele en zingevende component is vaak onderbelicht. Aan de kalender zijn thematische weckpotten gekoppeld om een dialoog op gang te brengen over vitaliteit. Hiermee vergroot je de bewustwording en creëren je een gemeenschappelijk taal over Vitaliteit wat bijdraagt aan een open bedrijfscultuur waarbij het normaal is om hier met elkaar het gesprek over aan te gaan.

Kalmaandag
Een dag een beetje kalm aan doen en even stilstaan bij wat jou en je collega’s beweegt. Vandaag staat in teken van bewustwording en beeldvorming. Een dialoog met jezelf en je collega’s over vitaliteit. Wat betekent dit begrip voor jou? Welk beeld heb jij erbij en hoe staat het met jouw vitaliteit gesteld? Welke noodzaak voel je om hiermee aan de slag te gaan?
Maar liefst 40 onalledaagse vragen zitten in deze KLETSPOT om het gesprek op gang te brengen.

Dansdag
Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach, want wie vrolijk kijkt in de morgen die lacht de hele dag! Vandaag staat in teken van jouw leefstijl.
In deze WEKPOT zitten 30 opwekkende vragen die gaan over beweging, voeding, slaap, ademhaling en ontspanning om samen met je collega hierover het gesprek aan te gaan.

Wensdag
Achter iedere wens zit een verlangen! Een verlangen dat je een bepaalde situatie graag anders had gezien. Vaak kan je de situatie niet veranderen, wel de manier waarop je me deze situatie omgaat. Vandaag staat in teken van andersOM denken & doen.
In deze WENSPOT zitten 30 toekomstgerichte vragen die gaan over jouw overtuigingen & mindset om samen met je collega hierover het gesprek aan te gaan.

Wonderdag
Irriteer je niet verwonder je slechts! Vandaag is het de bedoeling om te onderzoeken wat er onder een eventuele irritatie zit in de samenwerking met collega’s. Kan je de positieve intentie achter het gedrag van je collega zien?
In deze WONDERPOT zitten 25 onalledaagse vragen die gaan over samenwerken en om samen met je collega hierover het gesprek aan te gaan.

Vrijdag
Unleash the Power within! Vandaag ontdek je wat je echt belangrijk van in het leven en maak je een enorm potentieel aan energie vrij. In deze TALENTENPOT zitten 20 zingevende vragen die gaan over jouw talenten en drijfveren om samen met je collega hierover het gesprek aan te gaan.

Nationale Vitaliteitsweek

Author Nationale Vitaliteitsweek

More posts by Nationale Vitaliteitsweek

Leave a Reply