ThemaTeam

By september 14, 2022Vitaliteitsweek

ThemaTeam is ambassadeur van de Nationale Vitaliteitsweek. Quinta Weijtens van ThemaTeam vertelt enthousiast waarom:

Thema TeamWie ben jij en wat is typisch Quinta?

Ik ben Quinta Weijtens, nét begonnen met werken bij ThemaTeam. Mijn positieve, enthousiaste instelling is kenmerkend voor mij én sluit helemaal aan bij dezelfde positieve, enthousiaste collega’s van ThemaTeam. Als Customer Success manager ga ik aan de slag om iedereen aan een gezonde, vitale werkplek te helpen waarbij ook het werken met ICT-toepassingen toegankelijk en leuk is! Werkplezier staat voorop.

Waar staat ThemaTeam voor?

Wij geloven dat ICT-toepassingen pas een succes zijn als deze goed gebruikt worden. Dat mensen het verschil maken. Het is ónze drijfveer om organisaties en medewerkers te enthousiasmeren voor nieuwe manieren van werken.

Wat heb jij zelf met het onderwerp vitaliteit?

Voor mij staat vitaliteit voor gezond en positief in het leven staan. Een goede privé werkbalans vind ik daarbij belangrijk en ik weet mijn tijd goed in te plannen zodat er tijd is voor mijn familie, vrienden, sport en ontspanning. Je hoort en ziet meer aandacht voor Vitaliteit, het is actueel en voor iedereen belangrijk.

Wat doe jij om je eigen vitaliteit te vergroten?

Om mijn eigen vitaliteit te vergroten ben ik mij bewust van gezondere voeding, sport en beweging en probeer daar meer aandacht aan te besteden. Je merkt echt dat dat invloed heeft en je je daardoor fit voelt. Daarnaast plan ik bewust tijd in om mijn werk privé balans in de gaten te houden. Hoe leuk mijn werk ook is, het is belangrijk daarin een goede balans te hebben.

Bij ThemaTeam houden we rekening met de werkdruk en proberen wij elkaar ook in bescherming te nemen. Als er overuren gemaakt moeten worden proberen we dit in dezelfde week ook weer te compenseren. Een positieve sfeer en mensen om je heen is hierbij natuurlijk ook bevorderlijk, dat zit bij ons wel goed!

Wat heeft ThemaTeam met het onderwerp Vitaliteit?

Vitaliteit is een thema dat steeds belangrijker wordt. Zeker ook sinds de pandemie merk je dat de aandacht rondom dit onderwerp groter is geworden. Door het thuiswerken waren we minder in beweging wat de (mentale) gezondheid niet ten goede komt.

ThemaTeam helpt organisaties aan een fijnere en gezondere werkplek met de inzet van ICT-toepassingen zoals Microsoft Viva. Met de Viva Flash aanpak bieden wij advies, communicatie, training en support om een vitale werkplek te realiseren. Het doel: meer werkplezier bij de medewerkers!

We richten ons op actuele thema’s: Hybride werken, Leren en Ontwikkelen, Digitaliseren, Online Samenwerken, Klantcontact én Vitaliteit en Werkplezier.

Onze Viva Flash aanpak laat jouw medewerkers stralen!

Waarom doen jullie mee met de Nationale Vitaliteitsweek?

Wij doen mee omdat wij het belangrijk vinden dat de aandacht rondom dit onderwerp toeneemt. Bovendien sluit het doel van de vitaliteitsweek goed aan op waar wij als bedrijf mee bezig zijn. We hopen op veel inspiratie van zowel de sprekers als de deelnemers en zien een mogelijkheid ThemaTeam op de kaart te zetten. Als partij die organisaties op weg helpt naar een fijnere en gezondere werkplek met de inzet van ICT-toepassingen zoals Microsoft Viva.

Wat wil je als boodschap aan (werkend) Nederland meegeven?

Wees je bewust van een gezonde privé werkbalans. ICT-toepassingen zoals Microsoft Viva helpen daarbij. Ben je benieuwd hoe jouw organisatie aan een vitale werkomgeving geholpen kan worden? Waar werkplezier centraal staat? Ik help je graag!

saskia

Author saskia

More posts by saskia

Leave a Reply