Stressjam is ambassadeur van de Nationale Vitaliteitsweek 2019. We vroegen Bob Schepers, Experience Manager, van Stressjam in een kort interview waarom:

Wat heb jij zelf met het onderwerp vitaliteit?
Bij Jamzone zijn we als innovatielab continu bezig om mensen vitaler en gezonder te maken. Dit doen wij door technologie en psychologie samen te brengen in producten als Stressjam, Darejam en 3DayMe.

Wat doe jij om je eigen vitaliteit te vergroten?
Als Jamzone streven we ernaar al onze werknemers een uur per week te laten Stressjammen. Hierdoor blijven we allemaal baas over ons stresssysteem. Daarnaast hebben we eens per half jaar een 3DayMe-meting waarbij we stresspieken, fysieke activiteiten en slaapherstel meten om een beter inzicht in ons dagelijks leven te krijgen.

Waarom doen jullie mee met de Nationale Vitaliteitsweek?
We delen het ideaal om heel Nederland vitaler te maken en willen op deze manier hier graag ons steentje aan bijdragen!

Wat gaan jullie precies doen? 
Wij gaan tijdens de vitaliteitsweek Stressjammen! Stressjam is een award-winning VR game waarmee je je mindset ten opzichte van stress positiever maakt en waar je je eigen stresssysteem mee traint. In Stressjam kun je dus beter worden in stress! Nou, wie wil dat nou niet!

Wat wil je als boodschap aan werkend Nederland meegeven?
De boodschap die we graag willen meegeven is dat je je stress goed kunt inzetten. Stress is leuk! Omarm je stress in plaats van het van je af te willen zetten en doe er wat moois mee.

Nationale Vitaliteitsweek

Author Nationale Vitaliteitsweek

More posts by Nationale Vitaliteitsweek

Leave a Reply