Greenhabit is ambassadeur van de Nationale Vitaliteitsweek 2019. We vroegen Chantal Linders, CEO van Greenhabit BV in een kort interview waarom:

Wat heb jij zelf met het onderwerp vitaliteit?
Vitaliteit betekent voor mij goed voor jezelf zorgen, goed voor anderen zijn en je talenten gebruiken om de wereld een stukje mooier te maken. .

Wat doe jij om je eigen vitaliteit te vergroten?
Gezond eten is de basis, dagelijks bewegen, mezelf opladen en me niet druk maken om gister en morgen of van wat andere mensen zeggen. De mensen om me heen liefde en aandacht geven en helpen wanneer ze dit nodig hebben. Ik ga altijd uit van de positieve kanten van mensen en geef deze positiviteit graag door.

Waarom doen jullie mee met de Nationale Vitaliteitsweek?
Wij dragen een steentje bij door te vertellen wat wij doen om mensen gezonder en gelukkiger te maken. Hoe we zelfregie krijgen en de baas kunnen worden van het stemmetje in ons hoofd die ons aan het twijfelen brengt of onzeker maakt.

Wat gaan jullie precies doen? 
Wij geven tijdens het VitalEvent een lezing over hoe positieve aandacht kan leiden tot zelfmanagement, veerkracht en energie. En wat gamification voor impact heeft op gedragsverandering.

Wat wil je als boodschap aan werkend Nederland meegeven?
Laten we kiezen voor een wereld waarin plaats is voor het durven laten zien van ‘goede en mindere goede momenten’ in het leven en laten we meer omkijken naar elkaar en onze talenten inzetten om een zinvolle bijdrage te leveren aan de wereld.

Nationale Vitaliteitsweek

Author Nationale Vitaliteitsweek

More posts by Nationale Vitaliteitsweek

Leave a Reply