OnlineVerzuimtrainingen.nl

Nieuwe interactieve Video eLearnings Hybride Werken, Onboarding en Poortwachter.

OnlineVerzuimtrainingen.nl doet mee met de Nationale Vitaliteitsweek! En dat is niet voor niets. Vitaliteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Niet iedereen is mentaal, emotioneel of lichamelijk fit of gezond. Met de steun aan Spieren voor spieren bereiken we gezamenlijk veel meer dan wij met onze daily business richting HR-afdelingen kunnen bereiken. Een geweldige week, voor een goed doel, met een zinnig programma. En… een nieuwtje, want:

Dit najaar komt OnlineVerzuimtrainingen.nl met drie nieuwe interactieve Video eLearnings:
● Hybride Werken in relatie tot Psychosociale Arbeidsbelasting
● Onboarding in een hybride omgeving
● Wet Verbetering Poortwachter aantrekkelijk uitgelegd

Alledrie de trainingen zijn door Studio Interactive op hun unieke video-interactietechniek ontwikkeld. Dat betekent: een beeldverhaal waar je interactief doorheen gaat. Je maakt zelf keuzes en op basis daarvan ga je door de content. Het maakt het verhaal aantrekkelijk, functioneel en persoonlijk tegelijk. Doordat je zelf aan de knoppen zit word je van een passieve kijker een actieve deelnemer.

Zo volgen we bij de eLearning over Hybride Werken straks drie professionals (acteurs) met verschillende karakters en werkvoorkeursstijlen. Ze switchen tussen thuis en kantoor, maar gaat dat altijd goed? Welke verborgen valkuilen zijn er, hoe zou jij het aanpakken? De leermomenten en – wetenschappelijk onderbouwde – feedbacks komen van Radboud en Erasmus Universiteit, Zilveren Kruis en PostNL.

In de Onboarding gaat het vooral om het op afstand goed begeleiden van nieuwe medewerkers. De training is volledig gebaseerd op uitgebreid onderzoek van de Radboud Universiteit. Thema’s waaruit de training is opgebouwd: Compliance, Clarification, Culture en Connection. Studio Interactive maakt de vertaling naar voor iedereen heldere taal in een toegankelijk videoformat.

En dan is er nog ‘Poortwachter’, zo vaak gehoord als ‘taai en saai’. Veel bedrijven hebben moeite om de protocollen bij leidinggevenden en medewerkers tussen de oren te krijgen. Straks is dat verleden tijd, want kan ‘Poortwachter’ in duidelijke taal en attractieve opzet aangeboden worden.

Zoals de reeds bekende videotrainingen (Vitaliteit, Verzuimgesprek, De Overgang, Werkdruk) zullen ook de drie nieuwe online 24/7 beschikbaar zijn, als eenmalige training van een week en als onbeperkt gebruik voor een jaar.

● Verwachte releases: medio november 2021
● De Video eLearnings komen beschikbaar op www.OnlineVerzuimtrainingen.nl
● Ontwikkeling en productie: Studio Interactive
● Co-creatiepartners: Radboud Universiteit, Erasmus Universiteit Rotterdam, Zilveren Kruis, PostNL, Avans Health Services, Mercer Marsh Benefits.

PS: de eLearnings ‘Vitaliteit’ en ‘Werkdruk’ zijn nog deze week (Nationale Vitaliteitsweek) te bekijken, check het tabblad Kalender op deze site.

Logo-inline

Nationale Vitaliteitsweek

Author Nationale Vitaliteitsweek

More posts by Nationale Vitaliteitsweek

Leave a Reply