Aftermovie Nationale Vitaliteitsweek 2022

De Nationale Vitaliteitsweek 2022 was een groot succes! Wat een heerlijke aanstekelijke energie tijdens het Congres Vitamine AanD8. We zijn de Nationale Vitaliteitsweek van 2022 met een flinke knaller van start gegaan. Ruim 100 deelnemers lieten zich inspireren door een verfrissend programma met zeer actuele thema’s zoals:

  • generatiemanagement,
  • de toekomst van werk,
  • slimmer werken en rechargen,
  • hoe gamification je mindset beïnvloedt,
  • amplitie op de werkvloer,
  • employee experience, etc.

Bekijk hier de aftermovie van de NVW2022

We willen onze sprekers, Hidde de Vries, Ap Dijksterhuis, Daniëlle Schreurs, Jeroen Flim, Saskia Goutziers-Knippels, Hein Piller, Sander de Wijn OLY, Chantal Linders, Jens Hommen, Carla De Waal, Lidwina Geurts, Diane Van Dijk-Loois, Marco Gramser, Stineke Nanninga, Germaine Soyer, Renate Hezemans, Katarina Coppé, Yvette van de Veerdonk en niet te vergeten onze dagvoorzitter Rudy van Beurden, nogmaals enorm bedanken voor hun energieke en inspirerende bijdrage.

Aandacht voor de ambassadeurs van de Nationale Vitaliteitsweek
Graag willen we daarnaast een aantal organisaties in het bijzonder bedanken. Dit zijn de werkgevers die actief bezig zijn om een vitaal bedrijf te worden en te blijven of andere bedrijven ondersteunen in deze missie. Dit jaar willen we in het bijzonder bedanken Thema Team, Gezondeboel, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Pausit, Sodexo, Recharge 360, Welliba, Krimvitaal die de Nationale Vitaliteitsweek een warm hart toedragen en vitaliteit op de kaart zetten.

Daarmee hebben ze een mooie bijdrage gedaan aan het goede doel van dit jaar: Bas van de Goor Foundation. Heel veel dank daarvoor! De Nationale Vitaliteitsweek wordt kostendekkend georganiseerd, opbrengsten gaan naar de Bas van de goor foundation.

Nieuwtje: Verkiezing ‘Vitaalste medewerker van 2022’
“Een organisatie is zo vitaal als haar medewerkers”. We weten het allemaal; onze medewerkers zijn het belangrijkste goed van een vitale organisatie. Maar zien we onze medewerkers wel écht en herkennen we de vitale medewerkers die het fundament vormen van onze organisatie?
Hoe leuk is het om deze vitale medewerkers eens in het zonnetje te zetten? Daarom hebben wij de verkiezing van de vitaalste medewerker van het jaar in het leven geroepen.

Wij zijn dus op zoek naar de vitaalste medewerker van het jaar 2022. Zoek je mee?

Ken jij of ben jij misschien dit jaar de vitaalste medewerker? Aanmelden kan vanaf vandaag via www.vitaalstemedewerker.nl Dit kan t/m 31 december 2022. Op 7 maart 2023 (de dag van de Vitalogie) presenteren we de vitaalste medewerker van 2022 en zetten we hem/haar of hen in het zonnetje.

Nationale Vitaliteitsweek

Author Nationale Vitaliteitsweek

More posts by Nationale Vitaliteitsweek

Leave a Reply