Skip to content
Menu

Meedoen aan de Nationale Vitaliteitsweek?


De Nationale Vitaliteitsweek is bedoeld om mensen en organisaties die vitaliteit belangrijk vinden met elkaar in gesprek te laten gaan en aan elkaar te verbinden. Zo kunnen we gezamenlijk optrekken om vitaliteit in alle Nederlandse organisaties structureel op de agenda te zetten. Ieder op zijn eigen manier, en dat begint al door kleinschalige evenementen lokaal op te zetten. Je kan op vier eenvoudige manieren deelnemen aan de Nationale Vitaliteitsweek:

1. Neem deel aan de kick-off van de Nationale Vitaliteitsweek op 20 september a.s. of kies voor het online programma dat we samen met EnergyPlatform hebben samengesteld. Dit jaar vindt de Nationale Vitaliteitsweek plaats van maandag 23 t/m vrijdag 27 september!

Het thema van dit jaar is: “De energie van Vitalogie”. Omdat het alweer de 10e editie is gaan we knallend van start tijdens de kick-off event in de Galgenwaard in Utrecht. We hebben heel wat interessante sprekers voor je in petto, dus zorg dat je erbij bent! Voor meer informatie bekijk het programma.

Mee doen?
Mee doen?

2. Organiseer zelf een activiteit, vitaliteitsdag of -week!

Meld jouw vitaliteitsactiviteit gratis aan op onze Vitaliteit Kalender zodat iedereen kan zien welke activiteiten er ondernomen worden om 82% van werkend Nederland vitaal en verbonden te krijgen. Zelf een vitaliteitsweek of -dag organiseren in jouw bedrijf kan natuurlijk ook: download het gratis E-book met een stappenplan en ga zelf aan de slag.

3. Onderteken het Vitaliteit Manifest!

Op een laagdrempelige manier meedoen kan al door het Vitaliteit Manifest te ondertekenen. Hiermee geef je aan dat je vitaliteit belangrijk vindt en sluit je je aan bij de groeiende groep mensen en organisaties die het belang van vitaliteit onderstreept en bereid is om daar eerst energie in te stoppen om er vervolgens energie van te krijgen. Indien je een volgende stap wilt maken kan je bijvoorbeeld ook ambassadeur worden van de Nationale Vitaliteitsweek of een eigen Vitalevent of bedrijfsbezoek organiseren.

Mee doen?
Mee doen?

4. Vul de VitaScan in!

Neem vijf minuten de tijd om de 20 vragen van de VitaScan in te vullen. De Vitascan geeft je direct inzicht in jouw energiecadans op de vijf verschillende onderdelen van de vitaliteitsschijf. De score geeft je een goed inzicht waar je aandacht naar toe mag en welke concrete eerste stap je kan nemen. Vul de VitaScan hier gratis in. Ook leuk om in te zetten binnen je team en bijv. tijdens een weekstart het gesprek hierover met elkaar aan te gaan.

Nationale Vitaliteitsweek geïnitieerd door:

Onze fans:

Actualiteit: