VitalEvent in Eindhoven is een jaarlijks terugkerend minicongres over vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid en zal worden gehouden op woensdag 25 september van 15:00 uur tot 17:30 uur met aansluitende netwerkborrel. Tijdens het VitalEvent kan je:

 • deelnemen aan energieke workshops
 • luisteren naar inspirerende sprekers
 • het nieuwe boek ‘Werkvuur’ van Hans van de Loo & Patrick Davidson laten signeren
 • napraten met andere professionals uit het werkveld die met het thema vitaliteit en duurzame inzetbaarheid aan de slag zijn (of willen)

Programma 2019:

 • 14:30 uur – Ontvangst / Inloop
 • 15:00 uur – Spreker 1
 • 15:30 uur – Spreker 2
 • 16:00 uur – Vitale pauze
 • 16:30 uur – Spreker 3
 • 17:00 uur – Spreker 4
 • 17:30 uur – Vitale netwerkborrel

Na afloop ga je gerevitaliseerd naar huis en heb je mooie inzichten en praktische tips ontvangen om zelf met dit thema binnen jouw organisatie aan de slag te gaan.

Graag ontvangen wij jou op woensdag 25 september tussen 14:30 – 14:50 te Nanoos in Eindhoven. Je zal hier ontvangen worden met een kop koffie/thee of een koud glas water, waarna we om 15:00 starten. De middag zal om 17:30 worden afgesloten met een vitaal drankje 😉

Boekpresentatie ‘Werkvuur’ tijdens de Nationale Vitaliteitsweek
Tijdens deze 5e editie van het VitalEvent, zullen bestseller-auteurs Patrick Davidson en Hans van der Loo hun nieuwe boek ‘Werkvuur‘, presenteren. In dit boek beschrijven Davidson & Van der Loo hoe energieke mensen en teams positieve impact maken. De toekomst van het werk staat onder druk.. De volgende innovatiegolven (kunstmatige intelligentie, robotisering) hebben zich bovendien al aangekondigd. Wat kun je doen om het werkvuur bij jezelf en je team te ontsteken?

Het boek Werkvuur verschijnt in de week voor het Vitalevent. De auteurs zullen na afloop het boek signeren.

Extra feature dit jaar:
Nader te bepalen


Investering
De investering voor dit minicongres is, naast jouw (reis)tijd, slechts 49,- (excl. btw)


Aanmelden

Je kan jezelf aanmelden voor dit minicongres door op deze link te klikken of koop direct een e-ticket om zeker te zijn van een plek.


Locatie

Het VitalEvent zal verzorgd worden in het ‘Nanoos’ kantoorpand te Eindhoven. Hier bevindt zich tevens het hoofdkantoor van Vitalogisch / Vitacademie. Het is een dynamische en inspirerende plek, prominent liggend aan de entree van bedrijfsterrein De Hurk en in de nabijheid van onder andere de High Tech Campus. Nanoos is gemakkelijk te bereiken via de A2 en heeft voldoende (gratis) parkeerplekken voor de deur of op/onder het parkeerdek rechts naast het gebouw.
Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven
* gratis parkeren

Tickets bestellen
Nationale Vitaliteitsweek

Author Nationale Vitaliteitsweek

More posts by Nationale Vitaliteitsweek

Leave a Reply