Skip to content
Menu
Workshop ‘Minder ballen in de lucht’

Workshop ‘Minder ballen in de lucht’

datum en tijd

-

Locatie

Borculoseweg 38

7161 HA Neede
Workshop ‘Minder ballen in de lucht’

Als je 's nachts wakker ligt van de druk en stress op je werk, al het 'moeten' je leven gaat beheersen, je weinig voldoening meer haalt uit je werk, je je moe en uitgeblust voelt en je niet meer kunt genieten van de dingen die je leven leuk maken. Dan is het tijd om in actie te komen. Want voor je het weet zit je met een burn-out op de bank.

Workshop 'Minder ballen in de lucht'

Om er voor te zorgen dat het zover niet komt, organiseer ik tijdens de Nationale Vitaliteitsweek op donderdagavond 28 september bij CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede van 19.30 tot 21.00 uur de kleinschalige workshop 'Minder ballen in de lucht'.

Tijdens deze workshop ontdek je welke ballen je allemaal in de lucht probeert te houden, hoe het komt dat je altijd zo veel ballen in de lucht probeert te houden en wat je kunt doen om het aantal ballen te verminderen en dat er niet steeds meer ballen bij komen.

Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers wissel je kennis en ervaring uit met de andere deelnemers aan deze workshop. En je krijgt een heleboel praktische tips waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Elkaar ontmoeten, verbinding en gezelligheid staan bij deze interactieve workshop voorop.

Heb jij genoeg van al die ballen die je in de lucht probeert te houden? Wil je je weer energiek voelen en plezier hebben in wat je doet? En kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Doe dan mee aan deze interactieve en vooral gezellige workshop.

Externe informatie evenement:

Contactpersoon:

Diane Steenbruggen