Skip to content
Menu
Training Vitaliteit

Training Vitaliteit

datum en tijd

-

Locatie

Nieuwegein

In de Nationale Vitaliteitsweek wil Consolid als opleider én detacheerder in transport, logistiek en mobiliteit extra aandacht geven aan het onderwerp Vitaliteit. Voor alle chauffeurs met B-rijbewijs die beroepsmatig voor Consolid werken heeft de Consolid Academy een workshop Vitaliteit ontwikkeld (let op: dit is geen code 95 nascholing). Consolid vindt het namelijk belangrijk haar medewerkers te ondersteunen in hun vak, ook op het gebied van gezondheid.
Voor deze training ‘Vitaliteit’ zijn een aantal onderwerpen geselecteerd die te maken hebben met gezond leven, gezondheidsrisico’s, voedingspatroon, tilinstructie en bewegen. Ook wordt ingegaan op mogelijkheden van leefstijl- verbeteringen krijg je allerlei tips om een gezonde leefstijl ook op lange termijn vol te kunnen houden en goed te blijven bewegen.
Hebt u belangstelling hiervoor en werkt u niet als flexkracht bij Consolid? Neemt u dan contact op met de Consolid Academy via trainingen@consolid.nl. Daar kunt u ook vragen stellen. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen. U krijgt dan een uitnodiging toegestuurd met adresgegevens. Alleen met een uitnodiging kan je deelnemen aan de training.

Contactpersoon:

Nico Veelders