Jens Hommen

Jens Hommen

Fit op je werkplek

In een tijdperk van hybride werken blijft het voor de meesten lastig om voldoende te pauzeren en te bewegen. We werken graag thuis (89 procent – Onderzoek Arbo Unie), maar dit zorgt bij velen voor fysieke en mentale klachten. Ditzelfde gebeurt ook in de toegenomen gedigitaliseerde kantooromgeving, waarbij het werkcentrum steeds meer rondom het beeldscherm plaatsvindt. Ruim 35% heeft fysieke klachten als gevolg van het intensieve beeldschermwerk.

Continue videomeetings, veel e-mails en daardoor nauwelijks beweging. Hierdoor lukt het menigeen niet om de beweegnormen te halen. De uitdaging hierbij is dat intensief sporten in de late uurtjes het vele kantoor zitten helaas niet kan compenseren.

Tijdens de workshop ‘Fit op je werkplek’ gaan we samen kijken naar de oorzaak, de uitdagingen en de oplossing, namelijk door meer te bewegen. Een praktische workshop zowel voor werknemer als werkgever.

Jens Hommen
Mensen in beweging krijgen is hetgeen waar Jens Hommen energie van krijgt. Of het nu letterlijk of figuurlijk is. Als ondernemer en exclusief verantwoordelijk voor Pausit in de Benelux en UK helpt hij organisaties om gezondheid op de werkplek te bevorderen. Met een enorme dosis energie en scherpzinnigheid en met zijn achtergrond in marketing en sales gaat hij dagelijks in gesprek met vele organisaties in onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Met zijn inzichten brengt hij bij zijn relaties meer inzicht in huidig gedrag en stimuleert hij nieuw effectief gedrag in werken en zijn.