Germaine Soyer

Germaine Soyer

Aandacht voor ontspanning

Hoe gaan we om met hoge werkdruk en stress? Hoe zorgen we voor voldoende ontspanning en oplaad momentjes?

Topsporters weten als geen ander hoe ze aan energiemanagement moeten doen. Een stressvolle prestatie leveren afwisselen met rust en opladen. In deze sessie die aansluit bij het gedachtegoed van spreker Hidde de Vries worden laagdrempelige tips gegeven die voor de juiste balans kunnen zorgen. Als HR professional of leidinggevende kan je door middel van oprechte aandacht de medewerkers helpen de energiebalans te behouden.

Germaine Soyer
Met vele jaren ervaring als Vitaliteitsmanager in het bedrijfsleven en haar diploma als Vitaloog® op zak is Germaine in 2021 voor zichzelf te begonnen met Time4Vitality en aangesloten bij Vitalogisch®. Gedurende haar jarenlange ervaring als vitaliteitsmanager bij diverse organisaties heeft zij door meer aandacht voor de behoeften van medewerkers enerzijds, en meer aandacht voor vitaliteit organisatiebreed anderzijds, kunnen realiseren dat het verzuim significant daalde en de medewerkerstevredenheid flink steeg.

Haar missie? Organisaties uitdagen te investeren in hun belangrijkste kapitaal (medewerkers), wat zal leiden tot hogere creativiteit, klantvriendelijkheid, productiviteit en daarmee bedrijfsresultaat!